Top

Creatieve aanpakker en rots in de branding?

Wij zoeken jou!

Project Executive
(vanaf 24u per week)

Ben jij creatief, hou je van organiseren en werk je het liefst samen, maar wel zelfstandig? Ben jij gedreven om organisaties ‘fit for society’ te maken en wil jij werken met kundige professionals? Mooi, dan is Kremer & Company op zoek naar jou! Kom bij ons werken als Project Executive en maak samen met ons het verschil.

Kremer & Company: de organisatie en de mensen

Kremer & Company bestaat sinds januari 2016 en is opgericht door Marion Kremer. Iedere dag helpen wij organisaties om continu ambitieuze doelen te stellen, concrete plannen te maken en deze samen met enthousiaste partijen te realiseren. Daarbij zorgen we voor een duurzame en betekenisvolle verbinding met de samenleving. Dat moet ook wel. De wereld om ons heen verandert in een razend tempo en dat vraagt om transformatie van organisaties. Bij Kremer & Company geloven we dat wanneer organisaties op een open, eerlijke en transparante manier communiceren, ze mensen in hun kracht zetten. Daar gaan wij elke dag voor.

Relevance for society stakeholder strategies Kremer &Company http://www.kremerandcompany.com stakeholder engagement reputation management marion kremer
transformation2

Wie ben jij?

Je hebt ruime werkervaring, hebt een can-do mentaliteit, bent zelfverzekerd, ondersteunt graag en kan snel schakelen. Je vindt het heerlijk om in een team te werken, maar zelfstandig doe je het net zo goed met de verantwoordelijkheid en vrijheid die je van ons krijgt. Een leeg Word document is voor jou een feest: met gemak stel je teksten op, voor o.a. uitnodigingen, de website en blogs (NL en ENG). Ook ideeën omzetten in pakkende en mooi opgemaakte presentaties doe je in een handomdraai. Je bent een ster in het werken met Powerpoint en weet ons te verassen met jouw handige skills in website beheer (bv. WordPress) en projectmanagement tools. Je bent voorkomend en schakelt moeiteloos met iedereen met wie je samenwerkt. Door jouw positiviteit krijg je alles voor elkaar!

Wat ga jij doen?

Als Project Executive werk je samen met Marion en de aangesloten experts om Kremer & Company soepel te laten draaien. Door jou kunnen wij de projecten voor onze klanten zo optimaal mogelijk uitvoeren: je coördineert communicatieactiviteiten, je maakt presentaties en doet projectondersteuning (borgen van projectoverzicht en -planning, organiseren bijeenkomsten etc.). Voor nieuwe en bestaande opdrachten maak je stakeholderanalyses: jij weet precies in kaart te brengen wie wanneer moet worden betrokken. Praktische zaken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten: ons team draait soepel door jou. Ook help je de online zichtbaarheid van Kremer & Company vergroten via onze website en op LinkedIn.

relationships

Waar kom je te werken?

Ons kantoor, een dynamische en inspirerende co-working plek, bevindt zich in de Tinfabriek in Naarden. Kom je met de auto? Parkeren is geen probleem. Liever met het openbaar vervoer? Ook vanaf Station Naarden-Bussum zijn we goed bereikbaar. En we werken natuurlijk flexibel (online, bij klanten).

Interesse?

Zie jij het zitten om samen met Marion Kremer en de andere experts aan de slag te gaan? Pak jij deze kans om voor mooie organisaties aan het werk te gaan? Dan ontmoeten wij je graag. Reageren kan door je profiel en een korte introductie te sturen naar info@kremerandcompany.com